Riding school

Lovardánk elsősorban hobbi szintű lovas oktatást kínál. Kezdő és haladó lovasokat egyaránt szívesen fogadunk.
Az oktatás során nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságos és helyes ülés kialakítására, az esetleges hibák korrigálására. Lovasaink megtanulhatják a lovakkal való helyes bánásmódot és a velük szembeni kommunikáció alapjait.

Fedett pályánkon az oktatás rossz idő esetén zavartalanul üzemel.

Lovardánkban a lovaglások alkalmával mindenki számára kötelező a kobak viselése, akinek nincs saját, annak tudunk biztosítani. 

Egyszerre több lovas lovagol egy oktató felügyelete alatt. A lovasok megtanulnak mind magukra, mind társaikra figyelni, miközben elsajátítják a különböző lovardai alakzatokat. Mindenki a saját szintjének megfelelő csoportban (kezdő, közép, haladó) fejlődik és annak megfelelő feladatokat kap.

Kezdő lovasaink futószáron sajátítják el a helyes ülést, a lovas segítségeket és a ló irányítását, hogy később egyedül is biztonságosan közlekedjenek a lóval. Ilyenkor egy oktató egy lovassal foglalkozik.

A VIP lovaglás lehetőséget biztosít azoknak, akik szeretnének nagyobb figyelmet kapni, hogy gyorsabban, precízebben fejlődjenek. Egyszerre maximum 2 fő tartózkodik a pályán 1 oktatóval rugalmas időbeosztásban, nyugodtabb légkörben.

Lehetőség van díjugrató és díjlovas külön edzésekre is előre egyeztetett időpontban szakképzett oktatóval.

Lovardánk egy gyönyörű erdő mellett helyezkedik el, amely remek tereplehetőséget biztosít a szabadba vágyóknak. Csak biztos lovas tudással rendelkező vendégeket engedünk ki terepre, így előtte mindenképpen szükséges egy benti lovagló edzésen való részvétel, amikor oktatóink felmérik a lovas tudásszintjét. A terep már a lovardából kiérve elkezdődik, nem kell a házak és az autók között bolyongani, hogy kiérjünk a szabadba.

Camp for kids

Minden nyáron több turnusban, gyermekek számára lovas táborokat szervezünk. A táborban a gyerekek a lovaglás mellett elsajátíthatják a lovakkal való helyes bánásmódot, betekintést nyerhetnek a lovak körüli munkába. Napi kétszeri lovas foglalkozás és háromszori étkezés biztosított. 
A programokat kirándulásokkal, lovas kocsizással, játékokkal és elméleti oktatással színesítjük.

A heti tábort minimum 6 fővel tudjuk indítani, egy turnuson max. 15 gyerek vehet részt.

  • Naponta két lovas foglalkozás
  • Napi háromszori étkezés meleg ebéddel
  • Kirándulás a természetvédelmi területen, erdészház látogatása
  • Hűsítő medencézés a nyári melegben
  • Ügyességi versenyek lóval és anélkül
  • Kézműves sarok
  • 2024. július 1-5.
  • 2024. augusztus 26-30.

A jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és az előleg (10.000 Ft) befizetésével lehet oktatóinknál. 

For horse owners 

Bértartott lovaink számára angol boxos (3,5×3,5m) elhelyezés biztosított. A lovak nyáron nappal közös legelőn, este egyéni karámokban vannak, télen nappal karámokban, este boxokban. Reggel és este szálastakarmányt kapnak, délben abrakot, de az egyedi igényeket természetesen figyelembe vesszük. A lovarda igény szerint biztosít kovácsot és állatorvost. 

A lovaglás rossz idő esetén is biztosított. 14×40 méteres fedett pályánkon bértartóink egész évben zavartalanul dolgozhatnak lovaikkal.

NINCS SZABADHELY!

Pleasure riding 

Ez a fajta lovaglási élmény 50 perces séta tereplovaglást foglal magába a Merzse-mocsár területén. A lovak teljesen szelídek, így a program teljesen kezdőknek is alkalmas. A túrákat szakképzett oktató vezeti, a kobak viselése kötelező.

Horse carrige
birthday
team-building

Lovardánkban lehetőség van lovaskocsizásra a környező erdő területén. 
Lovaglással, lovaskocsizással összekötött, játékos lovas programokkal tudunk szervezni szülinapokat vagy csapatépítőket egyéni igények szerint. 

en_USEnglish