Fedeles lovardánkban rossz idő esetén is van oktatás!

OKTATÓK

Bence

vezető oktató

Azon szerencsések közé tartozom, aki lovak között nőt fel, mivel több saját lovat is tartott/tart a családom. 11 éves koromban sikeres rajtengedély vizsgát tettem. 13 évig rendszeres résztvevője voltam díjugrató versenyeknek; kezdetben saját lovakkal, majd kesőbb sportistálóknál dolgoztam, mint dijugrató versenylovas és fiatal sportló kiképző. Emellett elvégeztem a lovas sportoktatóit is, hogy a sok év alatt szerzett lovas tudásomat másokkal is megosszam.Célom hogy tanítványaim a lehető legjobban elsajátítsák a lovassport ismereteit, hogy tudatosan és szeretettel művelhessék azt.

Nagy Sándor

lovarda tulajdonos

Az Airport Ranch megálmodója és tulajdonosa. Lovak iránti szenvedélyem 8 éves korom óta kísér és a mai napig tart. Sok éves lovas pályafutásom alatt szerzett tudásom és tapasztalatom szeretném tovább adni a nálunk tanuló lovasoknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Legyen szó a lovakkal való helyes bánásmódról, kommunikációról vagy a helyes és stabil ülésről minden jármódbnan.

 

Megközelítés:

 

Tömegközlekedéssel 98-as busszal Kőbánya Kispestről a Ferihegyi útnál kell leszállni, a Ferihegyi útról nyílik az Erdő utca. 168-as busszal az Örsről a Kerülő utcánál kell leszállni, a Ferihegyi útról nyílik az Erdő utca. A két buszmegállótól egyaránt 15 perc séta!

ELÉRHETŐSÉG

1174 Budapest, Erdő utca (vége)

TELEFON

+36 70 614 5683

PLDESIGN