Fedeles lovardánkban rossz idő esetén is van oktatás!

szolgáltatások

Tábor

Minden nyáron több turnusban, gyermekek számára lovas táborokat szervezünk. A táborban a gyerekek a lovaglás mellett, elsajátíthatják a lovakkal való helyes bánásmódot, és betekintést nyerhetnek a lovak körüli munkába. Napi kétszeri lovas foglalkozás, és háromszori étkezés biztosított. A programokat kirándulásokkal, lovas kocsikázással, filmnézéssel, játékokkal és elméleti oktatással színesítjük. A táborok pontos időpontjairól a honlapon, valamint a lovardavezetőnél tájékozódhatnak.

Lovasoktatás

Lovardánk elsősorban hobbi szintű lovas oktatást kínál, de lehetőség van alap szintű díjugratásra is. Kezdő és haladó lovasokat egyaránt szívesen fogadunk. A kezdőknek futószáras oktatás, haladó lovasoknak osztály- és tereplovaglás biztosított. Az oktatás során nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságos és helyes ülés kialakítására, és az esetleges hibák korrigálására. Lovasaink megtanulhatják a lovakkal való helyes bánásmódot, és a velük szembeni kommunikáció alapjait. A terep már a lovardából kilépve elkezdődik, így nem kell házak és autóutak között bolyongani, hogy kiérjünk a szabadba. Haladó lovasainknak rendszeresen szervezünk lovas túrákat.

Bértartás

Bértartott lovaink számára angol boxos elhelyezés biztosított. Az angol boxok 3,5X3,5 méteresek. A lovak nappal közös nagyméretű karámban vagy 5,5ha legelőn vannak felváltva, de lehetőség van az elkülönítésre is. Napi kétszer van etetés, és széna egész nap van a lovak előtt. Természetesen az egyedi igényeket figyelembe vesszük. Amennyiben a bértartó igényli, lehetőség van a ló lemozgatására is. A vízellátás kútból történik. A lovarda igény szerint biztosít kovácsot és állatorvost.

Élménylovaglás

Ez a fajta lovaglási élmény egy, egyórás séta terep lovaglást foglal magába a "Merzse" mocsár és a reptér területén. A lovak teljesen szelídek, így a túra kezdőknek, lovon még nem ülteknek is ajánlható, mindenféle lovas tudás, vagy előképzettség nélkül. A túrákat szakképzett oktatók vezetik, a kobak viselése kötelező.

Lovas kocsikázás

Lovardánkban lehetőség van lovas kocsizásra a környező erdő és a reptér területén.

Szülinapi zsúrok-Csapatépítő programok

Lovaglással, lovas kocsizással,  játékos lovas programokkal tudunk szervezni szülinapokat vagy csapatépítő napokat egyéni igények szerint.

Megközelítés:

 

Tömegközlekedéssel 98-as busszal Kőbánya Kispestről a Ferihegyi útnál kell leszállni, a Ferihegyi útról nyílik az Erdő utca. 168-as busszal az Örsről a Kerülő utcánál kell leszállni, a Ferihegyi útról nyílik az Erdő utca. A két buszmegállótól egyaránt 15 perc séta!

ELÉRHETŐSÉG

1174 Budapest, Erdő utca (vége)

TELEFON

+36 70 614 5683

PLDESIGN