Nagy Sándor, lovarda tulajdonos

Az Airport Ranch megálmodója és tulajdonosa. 

„Lovak iránti szenvedélyem 8 éves korom óta kísér és a mai napig tart. Sok éves lovas pályafutásom alatt szerzett tudásom és tapasztalatom szeretném átadni a nálunk tanuló lovasoknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Legyen szó a lovakkal való helyes bánásmódról,  kommunikációról vagy a helyes és stabil ülésről minden jármódban.

Régebben aktívan versenyeztem westernben, az utóbbi években pedig a díjugratásban mérettetem meg magam. Mindkét szakágból sikeres rajtengedély vizsgával rendelkezem.”

Simon Éva, lovasoktató
“Sziasztok. Simon Éva vagyok, 44 éves. 11 éves koromban kezdtem a lovaglást a Nemzeti Lovardában, ahol 5 évet töltöttem. Ezután egy másik lovardában folytattam utamat, ahol később díjugratásban kezdtem el versenyezni. 1998-ban rajtengedély-vizsgáztam, majd 16 évet versenyeztem ebben a szakágban. Közben elkezdtem oktatni is – kezdő lovasokat, autista gyerekeket, akiknek én képeztem ki direkt erre a célra egy lovat. Emellett fiatal lovasokat készítettem fel versenyzésre, és lovas táborokat is csináltam nyaranta.

2000-ben az Állatorvosi Egyetemen dolgoztam 2 évet, mint műtős asszisztens. 2004- ben pedig a Testnevelési Főiskola lovasedzői szakán végeztem. Jelneleg egy saját, nyugdíjas 20 éves lovam van, akivel éveken át versenyeztünk eredményesen. Szeretek oktatni, látni és segíteni a tanítványaim fejlődését, kitalálni különböző rávezető, fejlesztő gyakorlatokat.
Szeretettel üdvözlöm minden leendő tanítványomat.”
hu_HUMagyar